Molt agraïda per la sessió d’avaluació interna que ens vàreu facilitar. Ens ha ajudat a conèixer-nos millor, posar sobre la taula els valors que compartim, pensar en les necessitats i oportunitats per millorar l’organització i les nostres relacions, i prendre consciència del potencial de l’equip. Moltes gràcies per ajudar-nos a iniciar aquest procés!

Clara, Edualter

WhatsApp Image 2019-10-04 at 124907jpeg


Gràcies per aquests dies que han estat hiperinteressants, per la vostra professionalitat i per ser persones extraordinàries.
Rosa

Lo que más me ha gustado es la buena sintonía con los participantes (el EGREGOR) y el contenido del taller ha sido enriquecedor a nivel personal.
Begoña

El que més m'ha agradat és la interacció continuada professor-alumne. Les aportacions continuades dels alumnes han fet l'aprenentatge molt actiu.

Cristina

La vostra intervenció ens va permetre viure una sessió d'avaluació de curs diferent, molt vivencial i amb dinàmiques que ens van permetre molta interacció entre nosaltres. El clima va permetre que ens adonéssim de tot allò que tenim de bo com a equip i del que ens queda per construïr plegades i plegats. Moltes gràcies!

Ester, Xamfrà

logo xamfrpng