Cursos experiencials

DiArt ofereix cursos, tallers i monogràfics innovadors i personalitzats a les demandes dels centres i entitats. Volem promoure al creixement personal, des d'un enfocament de relació amb els altres, creatiu, inspirador, distès i, al mateix temps, profundament transformador.

Transicions

La vida es una successió de moltes transicions; independitzar-se, començar una nova feina, iniciar noves relacions i el trencament d'altres, separacions de les filles i els fills, cuidar o deixar de cuidar, fer-se gran i començar nous projectes i trajectòries vitals.  Treballem amb persones que visquin qualsevol tipus de transició en la seva vida, i volen aprendre tècniques creatives que ajudin a descobrir respostes extraordinàries a les transicions vitals.  

Prendre decisions

Prendre decisions comporta identificar la situació, considerar diferents opcions, valorar-les i triar la més apropiada. Aquest pot ser un procés difícil i posar en dubte la nostra confiança. Des de DiArt, ajudem a cultivar i potenciar la nostra capacitat creativa alhora de prendre decisions. Ens ajuda a interioritzar opcions que la nostra vida diaria no ens permet veure. Les eines creatives ens ajuden a trobar solucions d'una forma lúdica i amb el potencial del treball en grup.

Gestió emocional

Sovint el ritme que portem, i l'entorn on vivim, dificulten que el benestar emocional aflori naturalment. Curar-se i aprendre a ser més feliç en el dia a dia, necessita de nous comportaments i pràctiques. Basat en la metodologia Museum of Happiness creada al Regne Unit, DiArt integra noves tècniques de la psicologia, el coaching i el mindfulness. La intenció es ajudar-nos a entendre i viure la felicitat, no com un fet extern, sinó com un estat que surt d'un mateix.

Deixar anar sense patiment

Hi ha successos difícils o traumàtics que costen de pair. Moltes vegades, ens aferrem al passat i impedim que la nostra vida flueixi en el present, tot bloquejant el nostre creixement personal. Aquestes àncores ens immobilitzen i ens porten al patiment. En aquestes sessions, trobarem eines potents per aprendre a viure els esdeveniments dolorosos com punts d’inflexió cap a experiències més positives .

Converses a la fresca

Sentir-se a gust en companyia, relacionar-se, riure, emocionar-se, compartir i posar-se al dia amb els temes que més ens interessen i de més actualitat. Converses a la Fresca són una sèrie de trobades en un espai natural, un parc, un pati… allà on ens podem aturar i engrescar-nos en converses significatives. Una oportunitat també per desenvolupar, de la mà de DiArt, l’escolta activa, l’empatia, la tolerància i el coneixement profund de nosaltres mateixes i del món que ens envolta.

Comunicació @fectiva

Com et comuniques amb tu mateix? I amb el altres? Aconsegueixes comunicar el que penses i el que sents? Serem tan @fectius com @fectiva sigui la nostra destresa per entendre els altres, fer-nos entendre i entendre’ns a nosaltres mateixos. En aquest taller tindràs l’oportunitat d’entrenar les teves capacitats per aconseguir una comunicació coherent amb la ment i el cor. .

Parlar en públic

Descobreix els fonaments per parlar en públic amb excel·lència i arribar als cors i a les ments dels teus oients. El curs no tracta d’aprendre a aplicar normes i tècniques per semblar que tens més confiança, sino que desenvolupem la confiança des de dins, de manera que la teva comunicació en públic sigui única i inspiradora. Aprendràs a veure els teus punts forts i habilitats, a gestionar els nervis i a crear el teu propi estil comunicatiu, sent sempre tu mateixa i tu mateix.


Conflicte i negociació

La nostra personalitat, el que desitgem i els nostres interessos sovint s’oposen als grups dels que formem part (família, treball, veïns…). Podem veure aquestes interaccions com a amenaces a la nostra individualitat o com grans oportunitats per construir quelcom profitós per tots i totes les implicades. Hem dissenyat aquest taller per viure els conflictes creativament i entendre la negociació com un procés on totes les persones hi guanyen.


Gestió del temps

Has pensat mai que tant de bo el dia tingues més hores? Acabes la jornada i estàs esgotada i amb la sensació de no haver arribat a tot el que havies de fer? En aquest curs treballarem les claus per entendre el teu temps no com un recurs escàs, sinó com un espai disponible on pots expressar el millor de tu. Descobriràs eines i tècniques eficaces i al mateix temps, mètodes personalitzats que tenen a veure amb el que vols assolir, el que valores i és més important per tu. Experimenta el sentiment de benestar gestionant el teu temps i la teva vida amb equilibri i productivitat.

Tècniques d'estudi

Vols estudiar d’una manera més eficaç? Els bons estudiants saben aplicar els 12 secrets per tenir èxit. En aquest curs veurem com organitzar-se i dur a terme un pla de tasques; aprendre a parar atenció a classe i evitar les distraccions; preparar apunts que siguin complerts, clars, creatius i motivadors a l’hora de revisar-los. Us heu perdut? confieu en vosaltres si heu de fer preguntes i en parlar amb la vostra professora si no ho enteneu. Creeu una programació de temps d’estudi potent i dissenyeu la vostra zona d’estudi única. L’aprenentatge productiu es genera de mica en mica. Descobrireu el vostre estil d’aprenentatge únic i les tècniques per aprendre a estudiar en grup i en projectes col·laboratius.