Cursos experiencials

DiArt ofereix cursos, tallers i monogràfics innovadors i personalitzats a les demandes dels centres i entitats. Volem promoure al creixement personal, des d'un enfocament de relació amb els altres, creatiu, inspirador, distès i, al mateix temps, profundament transformador.


Transicions

La vida es una successió de moltes transicions; independitzar-se, començar una nova feina, iniciar noves relacions i el trencament d'altres, separacions de les filles i els fills, cuidar o deixar de cuidar, fer-se gran i començar nous projectes i trajectòries vitals.  Treballem amb persones que visquin qualsevol tipus de transició en la seva vida, i volen aprendre tècniques creatives que ajudin a descobrir respostes extraordinàries a les transicions vitals.  Prendre decisions

Prendre decisions comporta identificar la situació, considerar diferents opcions, valorar-les i triar la més apropiada. Aquest pot ser un procés difícil i posar en dubte la nostra confiança. Des de DiArt, ajudem a cultivar i potenciar la nostra capacitat creativa alhora de prendre decisions. Ens ajuda a interioritzar opcions que la nostra vida diaria no ens permet veure. Les eines creatives ens ajuden a trobar solucions d'una forma lúdica i amb el potencial del treball en grup. 

Benestar emocional

Sovint el ritme que portem, i l'entorn on vivim, dificulten que el benestar emocional aflori naturalment. Curar-se i aprendre a ser més feliç en el dia a dia, necessita de nous comportaments i pràctiques. Basat en la metodologia Museum of Happiness creada al Regne Unit, DiArt integra noves tècniques de la psicologia, el coaching i el mindfulness. La intenció es ajudar-nos a entendre i viure la felicitat, no com un fet extern, sinó com un estat que surt d'un mateix.