NOTÍCIES - TARDOR 2020

Foto Prendre decisionjpeg

Des de DiArt continuem amb les nostres sessions de creixement personal a la Biblioteca Mestre Martí Tauler adaptant-nos a les noves circumstàncies. Començarem amb el curs gratuït PRENDRE DECISIONS (dates 8,15,22,29 maig). Per inscripcions, contacta amb la biblioteca b.rubi.mmt@diba.cat o bé a través del mail info@diartconsulting.net.

Foto Transicionsjpeg

Continuem amb el taller que vam iniciar presencialment, però que adaptem a les circumstàncies actuals per fer-ho on-line. Demana'ns més informació pel curs gratuit 'Prendre decisions' que començarem ben aviat a través de la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí

Taller de creixement personal: Transicions

imagejpg

Taller de creixement personal: Transicions

Quan: 06/03/2020 a les 18:00
On: Auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler, Carrer d'Aribau, 5, 08191 Rubí, Barcelona

La vida és una successió de moltes transicions: independitzar-se, començar una nova feina, iniciar noves relacions i el trencament d'altres, separacions dels fills, cuidar o deixar de cuidar, fer-se gran i començar nous projectes i trajectòries vitals. Treballem amb persones que visquin qualsevol mena de transició en la seva vida i volen aprendre tècniques creatives que ajudin a descobrir respostes extraordinàries a les transicions vitals.

Taller de quatre sessions, els dies 6, 13, 20 i 27 de març a les 18 h.

A càrrec de DiArt Consulting

Cal inscripció prèvia. Places limitades

Tel: 936 998 453
b.rubi.mmt@diba.catSessió d'avaluació a Xamfrà, centre de música i escena del Raval

La sessió amb l´equip de Xamfrà que es va dur a terme el 8 de juliol de 2019, es va oferir com a part d’un estudi de laboratori més ampli del teatre imatge desenvolupat per Augusto Boal, com a eina d’avaluació de processos i aprenentatges. 

Què vam fer?

  • Utilitzar el teatre imatge en un context real i experimentar amb les targetes visuals (Dra. Anne Pässilä), per observar el tipus d’informació que es genera a través del cos i el diàleg i el nivell de participació i compromís.
  • Fer un balanç del curs, detectant processos, aprenentatges i possibilitats de millora pel curs 2019-2020.

LABORATORI: El cos, el moviment i el teatre físic com a metodología

DiArt juntament amb ex alumnes del posgrau en Arts Escèniques per l´Acció Social, Institut del Teatre https://www.institutdelteatre.cat/ca/estudis/oferta/masterspostgraus/artsesceniquesiacciosocial/postgrau-en-arts-esceniques-i-accio-social.htm  va organitzar dues sessions de laboratori experimental els passats 15 i 22 de juny 2019 a FABRA I COATS. Durant els dos dissabtes es van convidar diferents participants per investigar i experimentar amb el cos, el moviment i el teatre físic de Boal com a possibles mètodes per utilitzar en recerca i avaluació de projectes socials i educatius. El resultat del laboratori es presentarà a la conferència Educating Creatively que tindrà lloc a Chester (UK) del 4 al 7 de setembre.

https://www.storyhouse.com/educating-creatively-conference