Sessió d'avaluació a Xamfrà, centre de música i escena del Raval

La sessió amb l´equip de Xamfrà que es va dur a terme el 8 de juliol de 2019, es va oferir com a part d’un estudi de laboratori més ampli del teatre imatge desenvolupat per Augusto Boal, com a eina d’avaluació de processos i aprenentatges. 

Què vam fer?

  • Utilitzar el teatre imatge en un context real i experimentar amb les targetes visuals (Dra. Anne Pässilä), per observar el tipus d’informació que es genera a través del cos i el diàleg i el nivell de participació i compromís.
  • Fer un balanç del curs, detectant processos, aprenentatges i possibilitats de millora pel curs 2019-2020.

LABORATORI: El cos, el moviment i el teatre físic com a metodología

DiArt juntament amb ex alumnes del posgrau en Arts Escèniques per l´Acció Social, Institut del Teatre https://www.institutdelteatre.cat/ca/estudis/oferta/masterspostgraus/artsesceniquesiacciosocial/postgrau-en-arts-esceniques-i-accio-social.htm  va organitzar dues sessions de laboratori experimental els passats 15 i 22 de juny 2019 a FABRA I COATS. Durant els dos dissabtes es van convidar diferents participants per investigar i experimentar amb el cos, el moviment i el teatre físic de Boal com a possibles mètodes per utilitzar en recerca i avaluació de projectes socials i educatius. El resultat del laboratori es presentarà a la conferència Educating Creatively que tindrà lloc a Chester (UK) del 4 al 7 de setembre.

https://www.storyhouse.com/educating-creatively-conference